FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

A Cuinaalpunt. Disposem d'un espai de formació amb totes les eines necessàries per a l'elaboració de qualsevol recepta o menú que puguis imaginar amb les indicacions dels nostres xefs professionals.

Pots aprendre i gaudir de la cuina tant si t'apuntes als nostres tallers ja predissenyats com si vols que en creem un personalitzat per al teu equip de terball, la teva família o grup d'amics.

**Mímim 5 persones per taller**

Tallers predissenyats

La cuina vegana sovint s'associa a una cuina limitada a base d'amanides, patates i poca cosa més, però lluny d'això es tracta d'una cuina amb un munt de possibilitats. En aquest taller descobrirem com pot ser de variada i sorprenent aquesta dieta i que un menú vegà no te porquè ser aburrit o monòton, sino que pot ser saborós, deliciós i original.

L’arròs és un aliment present a moltes cultures culinaries i n’hi ha de moltísimes varietats que permeten l’elaboració de plats molt variats. A més és un cereal molt econòmic i amb un alt valor nutritiu, ja que és ric en vitamines, minerals, proteïnes i hidrats de carboni.
En aquest taller elaborarem 3 tipus d’arrossos.

Amb la intenció d’oferir tallers variats que ens permetin experimentar amb les cuines del món, us proposem aquest taller per descobrir una de les més saboroses com es la cuina mexicana. En aquest taller elaborarem diferents preparacions per a fer els típics “tacos” elaborant-ne també les “tortillas”. Vine a viure aquesta experiència

Mímim 5 persones per taller

Accedeix al Taller

El concepte de menjar saludable te moltes variants. En aquest taller la Pamela Crombie ens presenta una versió propia basada en els seus coneixements de nutrició i la seva experiencia personal. Amb un estil de cuina que te com a objectiu aconseguir una dieta equilibrada en la proporció de proteïnes, hidrats de carboni i greixos saludables, us proposem els següents plats:

A Cuina al Punt us proposem un nou taller de cuina amb una proposta de fusió Catalano - Caribenya original en la qual utilitzarem productes de la regió transformats amb noves tècniques i/o tipus de cocció. Prepararem també unes arepas elaborant la massa i diferents tipus de farciment.
*Caviche de butifarra y de mango. *Arepas. * Y de postres una piña flambeada con ron y menta.

**Mímim 5 persones per taller**

TOP