FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

A Cuinaalpunt. Disposem d'un espai de formació amb totes les eines necessàries per a l'elaboració de qualsevol recepta o menú que puguis imaginar amb les indicacions dels nostres xefs professionals.

Pots aprendre i gaudir de la cuina tant si t'apuntes als nostres tallers ja predissenyats com si vols que en creem un personalitzat per al teu equip de terball, la teva família o grup d'amics.

**Mímim 5 persones per taller**

Tallers predissenyats

Et proposem unes jornades de Nutrició terapèutica amb la colaboració de la Nutricionista Integrativa Teresa Llisterri.
Cada dissabte la Teresa ens parlarà de les mesures nutricionals més adecuades per tenir cura de la nostra salut.
Dissabte 1 de Juny: ESMORZARS SALUDABLES PER TENIR ENERGIA TOT EL DIA.
El sucre: El cicle Glucosa/Insulina.
Les claus de l'equilibri energètic.
Nutrició: Ingredients i opcions saludables per a començar el dia. Mites i realitats.
"¿Ayuno o des-Ayuno?"

Amb la intenció de oferir sempre una cuina saludable i cuinada amb productes frescos, amb la colaboració de LetsCook us presentem una nova manera de poder fer-ho. En aquest taller prepararem 3 kits de receptes de LetsCook amb tots els seus ingredients necessaris per a cuinar-les i, després de degustar-les, te'n podràs endur una més de REGAL. Vine a viure aquesta experiència i a conèixer LetsCook!

L’arròs és un aliment present a moltes cultures culinaries i n’hi ha de moltísimes varietats que permeten l’elaboració de plats molt variats. A més és un cereal molt econòmic i amb un alt valor nutritiu, ja que és ric en vitamines, minerals, proteïnes i hidrats de carboni.
En aquest taller elaborarem 3 tipus d’arrossos.

La cuina vegana sovint s'associa a una cuina limitada a base d'amanides, patates i poca cosa més, però lluny d'això es tracta d'una cuina amb un munt de possibilitats. En aquest taller descobrirem com pot ser de variada i sorprenent aquesta dieta i que un menú vegà no te porquè ser aburrit o monòton, sino que pot ser saborós, deliciós i original.

Accedeix al Taller

El concepte de menjar saludable te moltes variants. En aquest taller la Pamela Crombie ens presenta una versió propia basada en els seus coneixements de nutrició i la seva experiencia personal. Amb un estil de cuina que te com a objectiu aconseguir una dieta equilibrada en la proporció de proteïnes, hidrats de carboni i greixos saludables, us proposem els següents plats:

Mímim 5 persones per taller

**Mímim 5 persones per taller**

TOP