FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

A Cuinaalpunt. Disposem d'un espai de formació amb totes les eines necessàries per a l'elaboració de qualsevol recepta o menú que puguis imaginar amb les indicacions dels nostres xefs professionals.

Pots aprendre i gaudir de la cuina tant si t'apuntes als nostres tallers ja predissenyats com si vols que en creem un personalitzat per al teu equip de terball, la teva família o grup d'amics.

**Mímim 5 persones per taller**

Tallers predissenyats

Menja per a un sistema nerviós equilibrat y salut emocional. El teu sistema nerviós: L’estrés del teu cos i com es manifesta en la teva digestió i emocions. El teu intestí: El segón servei i el laboratori de les substancies de la felicitat. La dimenció emocional del que menges: Nutrir l’equilibri i evitar la inflamació. Aliments i nutrients que afavoreixen el teu sistema nerviós, intestí, ment i emocions. Receptes i degustació.

La cuina vegana sovint s'associa a una cuina limitada a base d'amanides, patates i poca cosa més, però lluny d'això es tracta d'una cuina amb un munt de possibilitats. En aquest taller descobrirem com pot ser de variada i sorprenent aquesta dieta i que un menú vegà no te porquè ser aburrit o monòton, sino que pot ser saborós, deliciós i original.

L’arròs és un aliment present a moltes cultures culinaries i n’hi ha de moltísimes varietats que permeten l’elaboració de plats molt variats. A més és un cereal molt econòmic i amb un alt valor nutritiu, ja que és ric en vitamines, minerals, proteïnes i hidrats de carboni.
En aquest taller elaborarem 3 tipus d’arrossos.

Accedeix al Taller

El concepte de menjar saludable te moltes variants. En aquest taller la Pamela Crombie ens presenta una versió propia basada en els seus coneixements de nutrició i la seva experiencia personal. Amb un estil de cuina que te com a objectiu aconseguir una dieta equilibrada en la proporció de proteïnes, hidrats de carboni i greixos saludables, us proposem els següents plats:

Amb la intenció d’oferir tallers variats que ens permetin experimentar amb les cuines del món, us proposem aquest taller per descobrir una de les més saboroses com es la cuina mexicana. En aquest taller elaborarem diferents preparacions per a fer els típics “tacos” elaborant-ne també les “tortillas”. Vine a viure aquesta experiència

Mímim 5 persones per taller

**Mímim 5 persones per taller**

TOP